dijous, 21 d’abril del 2016

Finalistes del 1r concurs de booktràilers del PLC

En el segon trimestre del curs la tasca del pla lector científic ha consistit en l'elaboració d'un booktràiler. Els alumnes d'ESO havien de recomanar amb un vídeo algun dels llibres de temàtica científica que han estat llegint durant el trimestre.

Des del curs passat, entrant del pati, els alumnes d'ESO dediquen mitja hora a la lectura. Dins aquest temps de lectura s'integra el pla lector científic: cada grup puja setmanalment un dia a la biblioteca a consultar textos d'alguna de les matèries del Departament de Ciències, que, de fet, no només engloba les àrees pròpiament de ciències i tecnologia: es posen també a disposició dels alumnes llibres de l'àmbit artístic (música, plàstica), del món de l'esport, revistes afins i fins i tot obres de ficció amb rerafons d'aquestes temàtiques. Normalment els alumnes són lliures de triar l'obra que vulguin llegir.

Aquesta activitat, el booktràiler, ja es va plantejar el tercer trimestre del curs 2014/15. Però enguany tenim una novetat: dins el certamen Joan Maragall, es premia el millor booktràiler de primer cicle i el millor del segon. Decidir el veredicte ha estat molt difícil, s'han presentat vídeos de molt de nivell. Jutgeu vosaltres mateixos:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada